O nama

 InJob posluje u oblasti regrutovanja ljudskih resursa, odnosno posredovanja pri zapošljavanju u zemlji i inostranstvu. Trenutno je naš fokus poslovanja na SR Nemačkoj - posredovanje pri zapošljavanju medicinskog kadra. U zavisnosti od zahteva i ponude poslodavaca posredujemo pri zapošljavanju i drugih obrazovnih profila.

Naš sistem i način poslovanja zasniva se na profesionalnosti, znanju i iskustvu koje naši zaposleni imaju. Politika InJob-a  takva je da su uvek na prvom mestu odgovornost i briga o kandidatima koji nam ukažu poverenje. Nastojimo da očekivanja kandidata u potpunosti opravdamo time što sarađujemo samo sa poslodavcima koji pružaju najbolje uslove rada i koji će naše kandidate učiniti zadovoljnim.

Da bismo podigli nivo kvaliteta usluga, InJob zahteva od klijenata najbolje uslove za kandidate, a od kandidata posvećenost i trud u obavljanju poslova. Smatramo da samo uzajamno zadovoljstvo klijenata i kandidata vodi njihovom dugoročnom uspehu i ostvarivanju ciljeva zbog kojih su nam se obratili. Mi posredujemo ali još više spajamo ljude kako bi zajedno nastavili da realizuju svoje ciljeve.

Top