Kandidati

 InJob je osnovan kako bi svi koji su odlučili da promene zaposlenje i započnu novi život van Srbije mogli to zaista i da učine – legalno, sigurno i lako.Da bismo zajedno u tome uspeli, neophodno je da verujete u sebe i u svoje mogućnosti.

 Sa nama je ceo proces odlaska u Nemačku mnogo jednostavniji. Mi Vam pružamo stručnu pomoć u svim fazama na putu do sigurnog zaposlenja i izvesnije budućnosti. U prilog tome najvise mogu da posvedoče naši brojni kandidati koji su zaposleni u klinikama širom Nemačke.

- Selekcija i odabir kandidata -

 U Injob su dobrodošli kandidati sa završenom srednjom/višom/visokom medicinskom školom  i položenim državnim ispitom. Kandidati sa jasnim ciljem - odlučni da započnu novi život u drugoj sredini.

U saradnji sa saradnicima u Nemačkoj vrši se odabir kandidata koji najviše odgovaraju traženom profilu.   

Poslodavac vrši konačan odabir kandidata koji odgovaraju njihovim kriterijumima.

- Nemački jezik -

Jedan od najvažnijih preduslova za odlazak na rad u Nemačku jeste poznavanje jezika. Zbog toga smo osnovali Edukativni centar u okviru koga kandidati pohađaju kurs od početnog A1 do nivoa potrebnog za odlazak u Nemačku. Nastavu vode kvalifikovani, stručni i iskusni profesori koji Vas poput mentora sve vreme prate tokom procesa učenja jezika, ali Vam pružaju i neophodnu podršku kada dodje vreme za intervju sa klinikom. Naši profesori od samog početka ciljano pripremaju sve kandidate za dobijanje priznatog TELC Certifikata B1/B2 Pflege.

- Zapošljavanje -

Kao posrednici koji Vas povezuju sa nemačkim poslodavcem, u obavezi smo da Vam obezbedimo adekvatne uslove za rad koji podrazumevaju plaćeni noćni, prekovremeni i rad tokom praznika, odgovarajući smeštaj, pomoć pri nostrifikaciji diplome, doček po dolasku, pomoć prilikom otvaranja tekućeg računa, prijave boravka, prijave zdravstvenog osiguranja, itd.

Vaš posao je naša briga.

 U cilju što boljeg predstavljanja budućim potencijalnim poslodavcima, pripremamo Vas za intervju sa predstavnicima klinike.

Usluge posredovanja pri zapošljavanju su BESPLATNE.

 - Nostrifikacija diplome -

Nostrifikacija diplome je neophodna kako biste radili kao samostalna i priznata medicinska sestra-tehničar u Nemačkoj, ali i kako biste postigli potpunu jednakost sa nemačkim medicinskim radnicima. U tom cilju, neophodno je da se priloži određena dokumentacija. Naša je obaveza da Vam pomognemo oko pripreme, prevoda i slanja istih u nadležnu nemačku instituciju.

-  Viza -

Priprema dokumentacije za vizu je takođe naša briga. Pomažemo Vam da u Konzulat SR Nemačke odete sa spremnom kompletnom dokumentacijom u zakazanom terminu radi dobijanja radne vize.

 - Integracija -

Po dolasku u Nemačku uz Vas smo prilikom otvaranja računa u banci, prijave boravka, prijave zdravstvenog osiguranja, upoznavanja sa klinikom. U svakom trenutku smo tu da Vam pružimo podršku.

- Spajanje porodice

Znamo da Vam je porodica najvažnija i da prisustvo porodice u novoj sredini mnogo znači. Zbog toga Vam pružamo maksimalnu pomoć kod spajanja porodice u vidu saveta i pripreme dokumentacije.

 

  • Želite da promenite svoj život iz korena i krenete u nove radne izazove ali još niste sigurni u tu odluku? Dođite na razgovor!

Možete zakazati termin za razgovor kako bismo Vas upoznali sa celokupnom procedurom, neophodnim informacijama i kako biste se priključili našem programu stipendiranja nemačkog jezika i kasnije, zaposlenja u Nemačkoj.

 

  • Već ste odlučili da je odlazak u Nemačku i novi posao najbolji korak za Vas, a pritom imate i B1 nivo nemačkog jezika?

 Možete nam poslati Vaš CV, a mi ćemo se potruditi da Vam pronađemo odgovarajućeg poslodavca.

Prijava

:
Top