Edukacija

Edukativni centar InJob nudi ne samo intenzivni kurs nemačkog jezika, već i kvalitetnu nastavu čiji je glavni cilj osposobljavanje polaznika za komunikaciju, ali i za život i rad u Nemačkoj.

Nastavu vode stručni i iskusni profesori, diplomirani germanisti, spremni da svoje znanje vešto prenesu i na svoje polaznike. Profesori pružaju podršku i svu neophodnu pomoć u svakom segmentu učenja nemačkog jezika.

Intenzivni kurs nemačkog jezika je namenjen prvenstveno medicnskim radnicima koji žele da svoju radnu karijeru nastave u Nemačkoj, ali i svima koji žele da nauče nemački jezik u neku drugu svrhu.

Kurs nemačkog jezika održava se u sledećim nivoima i dinamici:

A1

Nastavni fond: 80 časova (1 čas = 45 min)

Dinamika nastave: 3 x 2 časa (90 min)

Trajanje kursa: 13 nedelja

Literatura: (Hueber)

A2

Nastavni fond: 100 časova (1 čas = 45 min)

Dinamika nastave: 3 x 3 časa (135 min)

Trajanje kursa: 11 nedelja

Literatura: Menschen (Hueber)

B1-B1/B2 Pflege

Nastavni fond: 160 časova (1 čas = 45 min)

Dinamika nastave: 3 x 3 časa (135 min)

Trajanje kursa: 18 nedelja

Literatura: Menschen (Hueber) + Menschen im Beruf Pflege A2, B1 (Hueber) + TELC Trainingseinheiten

 

Živite u Nišu ili Kraljevu?

Ukoliko ste iz Niša ili Kraljeva, ili živite u okolini, i tamo možete pohadjati kurs nemačkog jezika u našim edukativnim centrima.

U Nišu nas možete posetiti u TC Ambasador i dobiti sve potrebne informacije za kurs ili stipendiranje nemačkog jezika po ceni od 1e po času.

U Kraljevu uspešno sarađujemo sa edukativnim centrom Educa CenterPro, na adresi Omladinska 40, gde se takođe možete informisati o programu stipendiranja.

Top