Klijenti

Za svaki uspešan posao potreban je stručan i motivisan radni kadar. U tom cilju, InJob Vam stoji na raspolaganju i pruža potpunu sigurnost u izboru i proceni kandidata koji bi zadovoljili vaše kriterijume i doprineli napretku i uspehu Vaše kompanije. Prema Vašim zahtevima i željenim potrebama, naši saradnici za Vas vrše regrutaciju profesionalnog kadra i selekciju najboljih. Pritom, Vi štedite Vaše vreme i ne izlažete se dodatnom riziku od skupih selekcija i potrage za radnom snagom.

Posredovanje u zapošljavanju

Kao specijalizovana agencija za posredovanje u zapošljavanju, možemo Vam ponuditi uslugе odabira i selekcije najkompetentnijih kandidata za traženu poziciju i uštedeti vreme i trud koje bi uložili za traženje adekvatnog kadra. Posredovanje u zapošljavanju obuhvata proces traženja kandidata, u zavisnosti od zahteva poslodavca,  I proces selekcije kandidata. Koraci saradnje u procesu posredovanja pri zapošljavanju:

Metoda direktnog traženja kandidata

  • Proces selekcije kandidata
  • Lista najboljih kandidata
  • Organizacija intervjua klijent – kandidat
  • Rad na određeno vreme
  • Privremeno zapošljavanje, odnosno rad na određeno vreme je kreativan I uspešan  koncept zapošljavanja na tržištu rada, putem kojeg naša agencija ustupa radnika na rad kod klijenta pri čemu sa radnikom potpisuje Ugovor o radu, a sa klijentom Ugovor o saradnji. Uz pronalaženje kvalitetnog i odgovarajućeg kadra za Vašu poslovnu organizaciju, ova usluga uključuje i obavljanje svih administrativnih, pravnih i računovodstvenih poslova.
Top